maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kahvila on avattu

Viralliset pullatarjoilut ja kahviryystäjäiset pidetään myöhemmin, kunhan markka-aikainen hinnoittelu on kaikkien kanssaeläjieni mieleen. Äitini ja hänen ystäviensä mielestä kolmen markan kahvi on törkeän kallis. Hah!

Kuvat kertokoon enemmän kuin sanat. Sen verran kerron, että miltei kaiken olen tehnyt itse kokispulloja, paperinarukoreja, posliiniastioita, korkkitauluja, verhoja, kahta Lundby-tuolia, valkoista donitsi-koppaa sekä muutamaa Fimo-tangosta leikattua herkunpalasta lukuunottamatta. Niin, siis, kröhöm, olen minä itsekin vähän jotain näperrellyt. Ja onhan siellä myös M:n vesilasit tarjottimella.

Tuolien ja pöytien jalat taidan maalata vielä joskus valkoisiksi. Croissantit, lihapasteijat ja korvapuustit puuttuvat herkkutiskistä, anjovissiivut kananmunaleivistä ja lamput katosta, oho! Appelsiinileivokset ovat Papanaisen paakarin ennennäkemätön erikoisherkku.

Tervetuloa Papanaisen Leipomo-Kahvilaan!

Kuvia on räpsitty eri aikoihin, joten muutamassa kuvassa on maanjäristys ravistellut leivosvitriiniä ja tomaattileivät ovat vinksallaan.
2 kommenttia: