perjantai 10. lokakuuta 2014

Kalustotuunausta

Löysin Huuto.netistä pari Lundby-kalustesettiä, joissa oli enemmän tai vähemmän hyväkuntoista tavaraa.

Pepin keittiöön tarvittiin oranssi tiskiallas ja Henkireikään sininen, joten vaihdoin huonokuntoisesta, sinisestä allastasosta pöytälevyn oranssiin ja toisinpäin, sillä Pepillä ei ole niin nuukaa tavaroiden kunnon kanssa. Oli muuten aika tiukkaan liimattu tuo oranssi mööpeli. Vanhat Lundbyt ovat kyllä loistavaa laatua! Onnistuin tietenkin lommottamaan siistin tiskipöydän kannen sitä irti kangotessani. Sinisestä kaapistosta puuttuu toinen ovi, joten sellainen täytyy vielä ähertää.

Pakkausten mukana tuli myös vanha hella, josta saadaan maalaamalla upea ja toimiva peli! 
Olin jo aikaisemmin hankkinut ystävältäni Henkireikään vessakaluston, jonka wc-istuin oli haljennut. Huutis-ostoksen mukana tuli myös ehjä pytty, josta puuttui taustaseinä. Vanha pönttö siis irrotettiin  ja uusi liimattiin tilalle. Taas osasin halkaista puisen taustan, hyvä, hyvä, olen oikein tyytyväinen ja yritän olla varovaisempi ja vähän malttamattomampi!
 
Allaskin löytyi vessaan, mutta siitä puuttuu jalka. Liimasin altaan suoraan seinään kiinni ja näperrän pilleistä siihen vain putket alapuolelle.


 
Paketteihin kuului myös jokunen huonekalu, jotka kuvaan, kun kameran akku on lataantunut. Vanhat Lundby-kalusteet ovat niin hienoja! Niin hienoja!
 
Nyt menen syömään omenapannaria ja toivon teille aikaa askarrella nukkekotijuttuja ja aurinkoista
viikonloppua sekä syyslomaa niille, jotka sellaisen saavat!

1 kommentti:

  1. Kuulosta minun puuhiltani, en ole ihan niin maltillinen kuin toivoisin olevani! Tuli mieleen että kävisiköhän tikkarin muoviputki kooltansa tuohon altaan alle? Se on myös sen verran paksua ja jäykkää ettei ehkä vääntyilisi maalauksessa ja asennuksessa.

    VastaaPoista