tiistai 16. joulukuuta 2014

Aarteita joulukalenterista, osa 2

Saaran paketeista löytyi käsittämättömän hieno vedenkeitin. Siinä on irtonainen alustakin, jossa töpseli on kiinni, ihan kuten oikeissa. Vedenkeitin pääsi Papanaisen keittiöön, sillä se on eittämättä taloistani modernein. Kuvassa keitintä ei ole vielä kytketty seinään. Hyllyllä näkyvä pannumyssy on myös Saaran käsialaa ja Pirre pukeutui samantien uuteen esiliinaansa. Leikkasin niskalenkin poikki niin sain essun tuolle nukelle puettua ylle ja liimasin nauhojen päät takaisin yhteen.
Kiitos Saara ja ihanaa joulun aikaa sinulle!

Tuija puolestaan oli koonnut ensimmäiseen pakettiin neulerahin, kellon, perhostaulun ja kehyksiä. Papanaisen kissat taitavat olla rahista kiinnostuneita, luulevat sitä varmaan suureksi lankakeräksi, mokomat.
Toisesta kääreestä paljastui tuohikori ja jouluisia pöytäliinoja. Liinat päääsevät pöytiin heti, kun joulua ruvetaan laittamaan. Kori on aivan ihana ja sellaisen meinasin Forssan markkinoilta ostaa, mutten raaskinut. Tonttulan polttopuut on jo laitettu koriin. Kaunis kiitos Tuijalle, on tämä pakettien availu kyllä aika mukavaa puuhaa!Ailan, Kirsin ja Maaritin kanssa vaihdoimme yhdet pikkuiset paketit ja niistä Maaritin paketista tuli kaikkea Tonttulaan sopivaa mm. piparin mallinen pannunalunen ja suloiset, punaiset pannulaput. Tähtinauha odottaa vielä ripustusta. Kiitos paljon!

Tuo origami-kuusi on Annan taittelema. Kärpässieniasetelman sain tuliaisiksi Miralta Suuresta Snadista.Kirsin paketin olen avannut jo myös ja sieltä löytyi pikkuinen helmistä ja rautalangasta askarreltu tähti, aivan ihanat värit siinä. Esikoiseni ihastui tähtöseen niin, että nyt se koristaa Saarulin huoneen ikkunaa. Paketissa oli lisäksi kennopaperikuusi. Kiitos ja hyvänjouluntoivotus Kirsille!


 
Kahdeksan yötä jouluun, vielä muutama paketti odottaa tuolla avaamistaan. Hirmu jännää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti