maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kipinä ja Tomppa

Taisin kertoakin teille, että suuren rottahyökkäyksen jäljiltä olivat Köllin ja Kerpun sisarukset vielä hukassa, mutta ennen pääsiäistä kävi onnellisesti.

Eräänä aamupäivänä ihmisten laukatessa munaostoksilla kuului keittiöstä rapinaa. Kölli ja Kerppu riensivät katsomaan ja siellä he olivat - sisko Kipinä ja pikkuveli Tomppa Taapero. (Nimet ovat tyttärieni keksintöjä)
Keittiön hyllyllä pikkuiset etsivät evästä aivan tietämättöminä siitä, että rakkaat tonttusisaret asustivat lähistöllä.
Kipinä oli jättää pehmopupunsa luikkiessaan tölkkien taakse piiloon, mutta onneksi Tomppa huolehtii.

Samassa Kerppu olikin jo kahmaissut pikkuisen pikkuveljen syliinsä ja nopsasti Köllikin köpötti paikalle ja tontuista tuli vain suuri, kikattava ja ilosta nyyhkivä tonttukasa. Suukkoja ei säästelty.
Onnea on, oma tonttuperhe!

Pääsiäinen meni Kipinän ja Tompan nukkuessa pois suurta reissuväsymystä ja Kölli ja Kerppu taisivat vain katsoa toisten unta ja mutustella tulppaanien terälehtiä.

Punatukkainen Kipinä on tonttuperheen toiseksi vanhin ja joutuu silloin tällöin kiipeliin ollessaan hyvin utelias ja perso ihmisten hassuille esineille. Kipinä on myös kipakka suustaan ja erittäin taitava kiipeilemään.
Tomppa Taapero on nimensä mukaan taapero, joka on kilttiäkin kiltimpi pikkuinen, melko hiljainen ja kova poika nukkumaan. Palloleikeistä Tomppa pitää - ja etanoista, hiljaisia kun ovat nekin. 

Nämäkin kaksi tonttua ovat Elinan käsialaa. Kiitoskiitoskiitoskiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti