sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Saanko esitellä - Leijonaloota

Nyt se on valmis. Ensimmäinen roomboxini, muttei missään tapauksessa viimeinen. Leijonaloodan tekeminen oli ihanaa! Loota on tehty kahteen Ikean pahviseen säilytysrasiaan, à 10 x 10 x 9,5 cm. Itse nelisenttinen leijonapoika löytyi fb:n figuurikirppikseltä, sen selässä lukee Made in Korea.

 
 

Leijonaloota päätyy 7-vuotiaan poikani huoneeseen. Vielä nimetön leijona harrastaa kalastusta ja ruuanlaittoa ja on hiukan epäsiisti. Keskenjääneet tikkarit lojuvat lattialla, sänkykin on jäänyt petaamatta. Tikkari on toistaiseksi valko-oranssiraidallinen, mutta tytär käski tekemään sen tilalle seepraraitaisen ja näin teenkin, kun seuraavan kerran muovailen. Seinällä on kuva itse leijonapojasta ja hänen parhaasta ystävästään. Metsästyssaalis kirahvin jalasta on tehty yölampun jalka. Yöpöydällä on hammasharja sekä Smile-tahnaa, Fimo-massasta molemmat. Tyyny ja matot ovat Minikirppis-ostoksia ja yöpöytä nukkekotikerhon M:n aarrerasiasta, kiikari on jostain kirppikseltä.

Makuuhuoneen seinään jäi ruma repeämä, kun olin siihen kiinnittänyt taulun ennenkuin keksin askarrella tuo valeikkunan. Leijonalla on merinäköla. Seiniä en tapetoinut mitenkään, koska rasian pisarakuvioinen, leijonankeltainen sisus on mielestäni nätti sellaisenaan.
Keittiön kaikki kalusteet ovat omatekoisia, samoin makuuhuoneen sänky. Kurpitsa-astiasto on huuto-netistä, paistinpannu on nukkekotikirppiksen T:n ja aivan mielettömän hauska kala leikkuulaudalla toisen T:n tekemiä, vispilän on kieputellut M. Kiitos! Suurin osa keittiön pienesineistä on omaa tuunailua tai askartelua ja kätköjä elämän varrelta.

 
 

 


 
Jos jotain leijona vielä kaipaa niin potta sille on askarreltava ja uniriepu, samanlainen kuin sen parhaalla ystävällä on.

Pahoittelut huonoista ja pienikokoisista kuvista, koon muuttaminen temppuilee nyt.

Ja hei, tällä pikku leijonalla ei ole sitten mitään tekemistä jääkiekon kanssa, viluhan sille jäällä tulisi. Nyt täytyy mennä katsomaan pikkukaverin perään, ettei se ala tuota kalaansa lihanuijalla käsittelemään.

4 kommenttia: