tiistai 27. toukokuuta 2014

Leijonalle vetoseepra ja Pennosille keittiötarvikkeita

Leijona sai lelun, pieni poikahan se vielä on, vaikka harja onkin hulvaton jo.
Vedettävän seepran olen veistellyt balsasta, pyörät ovat helmiä.

 
 
Pennosten keittiöön on saatava lapsuuden astioita ja niistä yksi on Esteri Tomulan Finelille kuvittama Ruusu-kattila. Miniversioni ei kestä tarkastelua päivänvalossa, mutta hämärässä keittiön nurkassa se saa kelvata. Kattila on Fimo-massaa ja kuvitus permanent-tusseilla sekä akryylimaalilla tuherrettu. Ämpäri on Sinellistä ja siellä on multaisia, viime syksyn Fimo-porkkanoita suoraan kellarista. Pianhan saa jo tuoreitakin.
 
Raastinraudan väänsin sunnuntai-aamuna maksalaatikkorasian metallista. Ei mene nyt mittasuhteet ihan putkeen näissä, mutta huiskis, haiskis. 
 4 kommenttia:

 1. Haha, raastinrauta on paras. :) Meinasin jo kuittailla, ettei tuo leijona kyllä syö mitään porkkanoita, kunnes luin uudelleen, ettei raastin porkkanasankoineen toki leijonan mökkiin tulekaan.

  VastaaPoista
 2. Leijona ei porkkanaa raasta eikä porkkanaa maista. Fimo-askartelujen joukosta löytyi kinkku, se kelpaa.

  VastaaPoista
 3. Voi ihania juttuja sinulla täällä blogissa! Olet laittanut minulle kuukausi sitten sähköpostia, jonka huomasin vasta. Tietenkin saat lainata kuvaani, on kunnia jos se pääsee leijonan kotiin :) Jään seuraamaan ihanaa blogiasi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti kuvan lainasta, kaivan joku päivä tulostimen pölyn alta ja leijona saa kuvan seinälleen. Tervetuloa pikkuisen blogiini! Sinun blogisi on niin ihanan värikäs ja antaa inspiraatiota myös tällaiseen minielämään.

  VastaaPoista