maanantai 12. toukokuuta 2014

Syömään!

Pennosilla syödään kunnon kotiruokaa. Eilen valmistui perunat, lihapullat ja ruskea kastike. Lautasella on myös keitettyä porkkanaa ja puolukkahilloa. Tätä syödäänkin sitten monta päivää. Maitolasit puuttuvat pöydästä. Värkkiä olisi kyllä, kun joku sahaisi. Toimisikohan alumiiniteippi aterimien valmistamiseen?



Esikoinen askarteli Kapel-massasta maitokannun. Se on niin ihana, mutta Pennosilla vain lainassa. Tilasin kyllä itselleni samanlaisen. Pöydässä oleva sydänkulho on samaa massaa.

Kysynpä sinulta ruoka-askartelun tueksi, että mitäs teillä ollaan syöty 70-80 -luvulla? Olitkos olemassa jo silloin? Meillä syötiin sunnuntaisin porsaankyljyksiä muusin kera, aika usein lihasoppaa ja makaronilaatikkoa. Lauantai-makkaraleipiä muovailin jo, sellaisia samanlaisia, joita mumma teki iltapalaksi saunan jälkeen. Herkkuani spaghettia ja jauhelihakastiketta sai vain ravintolassa.

Kahvilaan muovailin banaani- ja porkkanakakkua, croissanteja  sekä appelsiinileivoksia. Kahvilassa vietetään avajaisia heti, kun muistan ostaa sinitarraa ja heti, kun saan tiskin takana olevan työtason ja leipähyllyn valmiiksi. Sitä ennen maanjäristys sekoittaa paikat miltei päivittäin. Taulutkin pitäisi kiinnittää seinään.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti