maanantai 11. elokuuta 2014

Suomen toreilta

Sen verran on Napittaja kesällä reissannut, että uusia kirpputorejakin on koluttu. Löydöt ovat pikkuisia, mutta niin on hinnatkin.

Uudestakaupungista löytyi norsuja, sillä Joku nukkekodeissani keräilee niitä mielellään. Orava menee tyttären 1:1-ikkunalaudalle ja leijona eläintutkijan huoneeseen kahden muun leijonan seuraksi.Samaisesta kaupungista, meren ääreltä, pellon keskeltä tuli vastaan myös pikkuruinen pihakirppis, josta löysin purjelaivan ja sorsat. Laiva on laitettu Papanaisen saunakamarin kaapin päälle.Pengonpohjan koululta, Ylöjärveltä löytyi nauhoja ja pitsein koristeltuja nenäliinoja. Lakanoihin olisi tarkoitus käyttää näitä. Oranssi kangas on hiukan liian suurikuvioista nukkekotiin, mutta tulipahan tähän samaan kuvaan. Helmet löytyvät Napittajan kaulasta.


 
Fiskarsin torilla herttainen täti myi Fazerin puista karkkilaatikkoa ja virkattuja miniliinoja ja minähän ostin. Laatikkoon laitoin tapetin ja muutaman kauriin seisoskelemaan. Se on ikuisuusprojektini 1:1 -elämässä. Liinoista yksi päätyi Pennosten vessan lattialle, toinen Papanaisen saunakamariin, kolmas Papanaisen makuuhuoneeseen.
 
 
Kiertelen hyvin mielelläni erilaisia kirpputoreja ja kierrätyskeskuksia, mutta kuten olen monesti sanonut olen löytänyt nukkekodin kalusteita vain pari-kolme kertaa, nekin väärää kokoa tai muuten kummallisia. Tällaista askartelutarviketta ja koriste-esinettä kuitenkin löytyy, kun katsoo maailmaa minisilmin. Kaksi kolmesta nukkekodistamme ovat kyllä kirpparihankintoja. Yhden talon jätin taakseni, kun kävin synnyinkaupungissa kirpparilla ja siinä oli sentään valtavan hienot retrotapetit!
 
Anoppilassa keräsin pyöreiden kivien tieltä sileitä kiviä ja vaatetin nukkeja, sillä roombox-askartelu on käynnissä. Alumiiniteippikin löytyi autotallin hämärästä, joten pian kuulette ja näette...
 
Sitä ennen esittelen teille Pärttylin viherhuoneen, joka syntyi sateisena kesäkuun päivänä.
 
Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat lukijani, välkommen till mina nya läsare! <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti