torstai 25. kesäkuuta 2015

Äidin lepohuone -roomboxTämän huoneen rakentaminen on ollut mielessäni jo pitkään. Lopullinen idea syntyi tehdessä, mutta nukkiskirppikseltä ostettu 60-luvun lipasto toimi pohja-ajatuksena tänne laatikolle. Rrrakastan tuon vuosikymmenen huonekaluja! Chymoksen suklaanappilaatikko löytyi naurettavaan hintaan kirpputorilta ja siitä tuli huoneen kehys.Tapetin valinta oli tarkkaa hommaa, sillä se luo tunnelman ja pohjan värimaailmalle. Valitsin Papershopista ostetun italialaisen lahjapaperin, jossa on sinisellä(!) pohjalla mustikanvarpuja. Yleisilmeeltään väri on mielestäni kuitenkin enemmän vihreä kuin sininen ja kuvio hiukan retro, muttei liikaa. Halusin huoneeseen rauhallisen tunnelman.

Huoneessa on kaikki levollisen päivän ainekset, penkillä voi istahtaa selailemaan sisustus- tai ruokakirjoja tai lukea romaania. Mukissa on teetä ja palan painikkeeksi Amerikan pastilleja, lempikarkkejani. Ajatuksena on nurkkaan laittaa vielä tapettirullia, jos askarteluhimo yllättää. Siksipä penkin alta löytyvät sakset.

Lipaston päällä on Kristiinan keramiikkakulho, ihanan vedenvihreä ja norsu, sillä se tuo onnea. Seinillä on Pinterestistä tulostettuja kuvia hyönteisistä, kukista ja linnuista. Ne vain ovat niin kauniita. Istuimeksi kaavailin nojatuolia, josta pari versiota teinkin, mutta lopulta väsäsin tuon penkin, sillä sain siihen palasen lempikangastani. Mökkikuume nousee tätä huonetta katsellessani. Roomboxien rakentaminen on parasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti