maanantai 8. kesäkuuta 2015

Papanaisen muori ja vaari

Lundby Papanainen vaati vaatimalla saada muorin ja vaarin, koska perheen vanhemmat ovat niin laiskoja ja vastuuttomia. Pirre vain kauhistelee sotkun määrää, muttei tee mitään asian hyväksi - paitsi komentelee lapsia. Vieläkin nimetön isä vain selaa autotalli.comia ja näkee päiväunia Norjan kalavesistä.

Muoria ja vaaria varten tarvittiin taloon vielä yksi lisäkerros ja sehän löytyikin kaverin vinkistä tuosta ihan läheltä. Kuviin on hiukan kalusteita jo aseteltu, mutta hei, kenen mummolassa on sydäntapetit? Tai pastelliruutuinen seinä? Kyllä menee seinät remonttiin, beigeä ruusua sen olla pitää.

Itse viehättävät isovanhemmat löytyivät niin ikään, ruskeat hiukset maalattiin harmaalla akryylimaalilla ja Vieno ja Eino syntyivät. Harmittaa, kun en ottanut heistä "ennen" -kuvaa. Ari-miehestä on kyllä hiukan haastavaa saada vaaria, koska posket ovat niin lapsenpyöreät ja muutenkin tuo olemus kovin poikamainen. Eino onkin nuorekas papparainen ja rakastaa kosketinsoittimien soittamista. Vieno harrastaa capoeiraa ja pitää ruusuista.

Kuvia on otettu hiukan eri aikoina, sen vuoksi keittiössä on erilaiset matot.4 kommenttia:

 1. Hienot muori ja vaari :) Tapeteissa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta samaa mieltä kanssasi että ei ehkä mummolaan sovi :D

  VastaaPoista
 2. Mulla vois olla sulle beigeä ruusutapettia. Yritänpäs etsiä... Kommentoi tänään anonyyminä Elina

  VastaaPoista
 3. Mistä saa ostaa tuommoiset isovanhemmat? Tarvisin kipeästi samanlaiset jostakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieno ja Eino ovat Ari-nukkeja, äiti ja isä, jotka maalasin akryyliväreillä harmaahapsiksi.

   Poista