tiistai 1. huhtikuuta 2014

Huhtikuussa kirppiksellä

Nyt alkaa olla nukkekotiostokset vähäksi aikaa ostettu. Muutama kokispullo kun kahvilaan vielä löytyisi niin sitten askarrellaankin vain itse kiltisti loput tarpeet. Olen löytänyt lelukauppaan ihania, pikkuisia retroleluja. Kiitos netin kirppispalstojen voi ostoksia tehdä yömyöhällä samalla, kun rauhoittelee ärtsyä vauvaa.

Esikoinen halusi tuosta isosta talosta (minkä nimen sille antaisin?) modernin, mutta kyllä en tykkää siitä ajatuksesta ollenkaan. Tyttö voi sisustaa oman yläkerran nurkkahuoneensa miten haluaa, mutta mun kahvilassa ja lelukaupassa eletään menneitä vuosikymmeniä. Piste.

Kävin tänään oikeallakin kirppiksellä ja löysin sieltä pussillisen nukkistuoleja ja käsipeilin yht. 1,50.
Tuoleista osa on niin pieniä, että ne päätyvät varmaan muihin leikkeihin, mutta nuo pari vanerista tuunataan keittiötuoleiksi. Peilin hajotin heti ja tuo toinen, pyöreä osa on sellaisenaan tosi retro, mutta onko se liian iso? Hmm...

 
 
Otin äsken kuvaa Pennosten keittiöstä ja sitä koneelle ladatessa huomasin jotain outoa. Joku tuolla nurkassa näyttää katselevan akvaariokaloja. Akvaario on fb:n nukkiskirppikseltä, kuten moni muukin kuvan esineistä. Yritin itsekin väsätä joskus akvaariota, mutta ilman vettä siitä tuli aika - kuiva.
 

 
 
Hyvää alkanutta huhtikuuta ja aprillipäivää!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti