lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kirjahylly


Kirjahylly on omasta lapsuudestani 80-luvulta, joten Pennosten retrokodissa se on uusimpia hankintoja. Harmi, että toinen laatikko on hukkunut.

Kirjat on hankittu fb:n nukkekotikirppikseltä, meillä kun ei väritulostinta ole, ylin kirjarivi on tosin askarreltu pelikortin taustakuvasta. Hyllyssä on muistoja matkoilta ja isoäiti Bertta Pennosen valokuva. Iskä Pennonen on harrastanut nuorena poikana perhosten keräilyä (Kiitos M. perhostaulusta, se on yksi nukkekotini lemppareista) ja äiskä Pennonen pitää vihreiden kukkatapettien lisäksi norsuista. Vaaleanpunainen pikkunorsu on peräisin kaulakorusta, jonka sain pikkuisena kummeiltani. Se on rakas esine. Norsut tuottavat onnea.
Portugalissakin on käyty, sieltä Algarven kukko. Bambi on leikattu kutistemuovista.

Ilo-tapetti on Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy:n 60-70-luvun mallistosta.
Olohuoneen kaksi seinää on tapetoimatta ja etsin kuumeisesti tuohon tapettiin sopivia malleja. Kalevala ja Valittujen Palojen lintukirja olisi hyllyyn vielä saatava ja jokunen norsu lisää.

4 kommenttia:

 1. Hän on sitten siirtynyt vallan tänne!
  Varmaan mukavaa touhua Pennosten kanssa.

  VastaaPoista
 2. rianhe2 on Riitta allekirjotus unohtui

  VastaaPoista
 3. Nukkekotitouhu on vienyt jopa pikkurillin, joten täällä tapahtuu enemmän kuin oikeassa elämässä. Kiva, että löysit tänne.

  VastaaPoista
 4. Mullakin on tuota tapettia kelta-oranssina yhdessä roomboxissa :) Tosi nättiä myös nukkekotikoossa! Sitähän voi tilata koepaloina Tapettitalosta, omani olen kyllä saanut siskoni remonttisuunnitelmista :)

  VastaaPoista