maanantai 28. huhtikuuta 2014

Pennosten keittiö

Pikainen keittiökatsaus Pennosilta, kun 1:1 siivous ei huvita yhtään. Keittiökalusteet ovat omasta lapsuudestani 80-luvulta. Kaapeista puuttuu ovia, uuninluukusta kahva ja lavuaarista hana. Tiskiä kertyy siis pöydille. Jos jollakulla olisi puuttuvia osia niin saapi ottaa yhteyttä. Myös se maustepurkkirivistö on hukassa.
Nuo fb-kirpparin T:n persikat kulhossa ovat niin kauniita, että tekisi mieli vain katsella niitä. Oranssi on niin oih!
Leikkuulaudat, näkkäripaketti, sydänkulhot, sitruunat, talouspaperirullateline ja leinikkitaulu ovat omaa tekoa. Jääkaappi on tullut Portugalista siskontytön lelupussin mukana ja se menee mittakaavaan ihan mukavasti, kukkatarran leikkasin kuvioteipistä. Kahvinkeitin on aito Lundby ja niin hieno, että. Kahvimitta on nukkekotikerhon M:lta, kiitos.


Kuvassa on edelleen pääsiäiskakku ja kananmunat, pitäisiköhän Pennosten jo syödä ne pois ja leipaista munkkeja vapuksi. Kakku ja munat, juomalasit, pupukortti ja pöytäliina ovat omatekoisia. Muut löytöjä nukkekotikirppikseltä. Olen yrittänyt tehdä astioita Fimosta, mutta niistä tulee aina jotenkin epämuodostuneita ja jotenkin sitten mieleni teki oikeaa posliinia ja keramiikkaa keittiööni.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti