keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Lemmikit

Ei minun pitänyt nukkekotiin mitään eläimiä laittaa, eihän siellä nukkejakaan ole, yhtä alastonta vauvaa lukuunottamatta. Niin vain ilmestyi taloon hoidokkeja, joita on tai on ollut meillä tosielämässäkin.

Pennosilla on akvaario, kuten aikaisemminkin oli puhetta. Akvaariossa asustaa kultakala Kullervo ja punaeväinen ihmekala Unto, kiitos nukkiskirppiksen T:lle. Niin sitä vain akvaarioita vesineen kaikkineen lähetetään pitkin Suomea. Postimies heitti sen vain postiluukusta eteisen lattialle, kops. Kävi se paljon helpommin, kuin tuon 1:1 300-litraisen raahaaminen.Taloa vartioi mäyräkoira Pikkelsi, joka on ensimmäisiä hankintojani fb:n nukkekotikirppikseltä. Kiitos taikasormi M, olet taitava! On olemassa esineitä, joihin vain rakastuu ja tämä on juuri sellainen. Koira on suloinen kuin mikä!


Nukkelan loppuunmyynnistä ostin hirmu halvalla kilpikonnan. Meilläkin oli kotona maakilpikonna, kun olin pikkutyttö. Tämä minikilppari on nimeltään Pipaluk, edeltäjänsä mukaan.
Sitä muuten oppii liikkumaan jalkoja laahaten, kun talossa on kilpikonna.


Tätä kirjoittaessa huomasin, että lemmikit tarvitsevat ruokakippoja ja koira talutushihnan. Eikun muovailemaan. Papanaisen talossa taitaisi olla tilaa kahdelle marsulle, eikö totta! Koiria ja kissoja siellä lasten toimesta onkin varmaan kymmenkunta.

Olisi kiva kuulla, miksi sinulla on nukkekodissa lemmikki tai miksi ei.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti