lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kahvilan perustamista

Onni on taitavat lapset, jotka osaavat jo tehdä itse virpomisvitsansa. Sillä välin Papanaisen leipomo-kahvila on saanut uuden lattian, tapetit ja pöytäkokeiluja (Piltti-purkin kansi). Pöydän jalat on ehkä maalattava valkoisiksi ja hiottava nyt ainakin. Kukat on liimattu tyttären rämämekosta irrotetuista ruusuista. En meinaa uskoa silmiäni, kun nukkekotiin ilmestyy vaaleanpunaista ja muuta hempeää. Ehkä minussa asuukin joku pienenpieni miniprinsessa?

Odotan iltaa, jolloin olisi tarkoitus väsätä kahvilaan valaisimia. Hyllyjen sahaaminen taitaa jäädä päivätyöksi, sillä se kuulostaa niin kauhean hankalalta. Kahvilassa oli alunperin kultalehtiset tapetit, ihan kauniit, mutta kulta oli tälle prinsessalle kuitenkin vähän liikaa ja tuo K-Raudan vihreäkuvioinen tapetti sai paikkansa.

Ai niin, tuosta isosta talosta tulee siis Asunto-osakeyhtiö Papanainen, sillä aikaa sitten olin päättänyt, että kahvilastani tulee Papanaisen Leipomo, kotipaikkakunnallanikin on melkein samanlainen.


2 kommenttia:

  1. Älä välitä, nukkekotiin se vaaleanpunainen on mullakin jäänyt :) Jotenkin kiva väri nukkekotikoossa vaikkei tosielämässä kuulu sisustukseeni ollenkaan.

    VastaaPoista
  2. Joo, tosi raikkaalta näyttää vaaleanpunainen tuon vihreän kanssa ja meilläkin on vaaleanpunaista vain tyttären räsymaton parissa raidassa.

    VastaaPoista