torstai 4. syyskuuta 2014

Atshiuuu ja huutokauppahuutoja!

Flunssa on talossa, suuressa ja yhdessä pienessäkin. Tonttu Nuutero on viluinen ja raasu raukkaparka.

Kuvissa näkyy huuto.netistä kesällä huudahtamani Lundbyn peilipöytä jakkaroineen. Luulen, että jakkaran istuinpehmusteen alkuperäinen väri on ollut oranssi. Korjaa, jos olen väärässä. Peilipöydällä on helmistä tehtyjä hajuvesi- ja voidepurkkeja sekä - helmikaulanauha.

Pennosen makuuhuone alkaa olla nyt mieluinen. Omat lempivärini vihreä ja oranssi yhdessä ovat pirteä pari. Otanpa koko huoneesta joskus parempia kuvia.


 
Huuto.net, samoin kuin Ebay ja ruotsalainen nettihuutokauppa Tradera olisivat täynnä hurmaavia Lundby-esineitä eri vuosikymmeniltä, mutta postikulut saattavat vähintäänkin kaksinkertaistaa hinnan. Jos siis myytävät löytyvät omalta paikkakunnalta on tilaisuus hyödynnettävä. Näin kävi tämän kampauspöydän kanssa. Ostin samalta myyjältä myös yöpöydän eteisen puhelinpöydäksi ja pienen lelupussin tuon hauskan polkuauton vuoksi.
 
 

 
 
Eteiskuvassa pienet kumisaappaat, opetustaulu, sienet korissa ja peikonlehti ovat omatekoisia. Muut jutut löytöjä myyjäisistä tai fb:n nukkekotikirppikseltä.
 
Hyvää päivää sinulle, pysyhän terveenä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti