keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Henkireikä

Ostaa täräytin talon, 60-lukulaisen Brio Mobilian! Se on aivan ihana ja teen sitä hitaasti nautiskellen, yritän keräillä ajalle tyypillisiä kalusteita, muovisia ja puisia sekä pitää tavaramäärän aisoissa ja seinien värit neutraaleina. Tässä talossa ei asu lapsia. Ohoh, niinköhän maltan olla!


Niin, menin siis hakemaan toiselta puolen kaupunkia näitä Jean-keittiökalusteita ja paria Blue Box -juttua tyttären Vauvalaan. Myyjällä oli siinä kirpputorille lähdössä tämä talo, jota en aikonut ostaa.
Autoon asti pääsin ja soitin takaisin, ajoin auton talon eteen ja myyjä kantoi talon auton perään. Helppoa se on, talon ostaminen! Hirveän helppoa!
Brion nukkekoti on ollut yksi haikailemistani malleista Lisan lisäksi. Pidän kovasti pikkuisesta vessasta rapun alla ja 60-luku kuiskii niin suloisesti. Alakerta on väreiltään hieno ja hyvässä kunnossa, joten säilyttänen sen alkuperäisenä. Yläkerran kokolattiamatot ovat väreiltään ikävät ja olohuoneen seinä hiukan huonossa kunnossa, joten ne menevät vaihtoon. On kuitenkin harkittava tarkasti tulevia materiaaleja, että tunnelma säilyy. Yläkerrasta puuttuu rapun kaide sekä kaikki ovet, täytyy kehitellä jotain ja katsella kuvia ko. taloista...


Talo saa nimekseen Brio Mobilia Henkireikä. Tervetuloa peremmälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti