torstai 11. syyskuuta 2014

Peräkontista löytyi saalis!

Viime sunnuntaina oli peräkonttikirppis, suuri tapahtuma täällä kahdesti vuodessa.

Sanoinkos teille joskus, että Napittaja ei sitten mitään nukkekotijuttuja meinaa löytää kirppareilta, paitsi niitä nukkekoteja. Nyt oli kuitenkin onni mukana ja parista eri pöydästä löysin vähän kalusteita tyttären Blue Boxiin ja omiin taloihini. Myös Lundbyn pikkusälää löytyi. Vihreä leivontakulho ja sininen mehukannu sekä lasit ovat hauskoja. Koko satsi maksoi n. 5 euroa.


En kyllä ymmärrä minkä kokoiseen Blue Boxiin tuo ruskea, oveton kaappi on tarkoitettu, sillä se ei kyllä mahdu tytön taloon kuin vaakatasossa.

Eniten olen innoissani tuosta vaaleanruskeasta kaapista, jossa on hiukan itämaista tunnelmaa, vaikka muovinen onkin. Kaappi löysi paikan Henkireiän olohuoneesta, jossa on nyt aikalailla punaista ja beigeä. Punainen Jean senkki on samanlainen kuin hiljattain eräältä harrastajalta ostamani, mutta tuosta puuttuu laatikot. Täytyy vain täyttää se kirjoilla.

Tässä siis hiukan esimakua hyvin keskeneräisestä olkkarista. Lattia on vielä remontoimatta.

2 kommenttia:

  1. Hei taas, ja kiitos kun varasit luukut kalenteristani :) Laittaisitko osoitetietosi minulle sähköpostiin: saarakurkisuonio@gmail.com
    Kiitos :)

    VastaaPoista