torstai 25. syyskuuta 2014

Sohva ja Tossavaisen sänky

Eilen oli nukkiskerhossa "teemitälystäät-ilta" ja minä tein sen, mitä olen muutamana iltana kotona meinannut, mutta Nukkumatti on vienyt mennessään ja askarteluvärkit ovat jääneet niille sijoilleen.

Henkireiän olohuoneeseen syntyi sohva, versio 2. Se ensimmäinen on niin hirveän ruma, että sen voi unohtaa. Käsinojat revin ykkösversiosta tähän, joten mitat jäivät hiukan kapeiksi. Olisin halunnut tehdä käsinojat tuosta samasta kankaasta, mutta se ei riittänyt. Jalat maalataan ruskeiksi myös, jos jaksetaan. Sohva on tehty vaahtomuovista, leipäpakkauksen puulevystä, verhoilukankaasta ja jalkoina on puuhelmet. Taustalla näkyvä nojatuoli on omatekoinen myös, samoin jalkalamppu.Pepin röttelöön tekaisin Herra Tossavaiselle pienen sängyn jäätelötikuista, balsasta, puuhelmistä ja Tiimarin puisesta talokuviosta. Peitto puuttuu. Ajatus Jean-kalusteista alkaa karisemaan, kun Tori ja Huuto.net -tarjoukseni ovat menneet puihin. Itse tekemällä saa halvalla, mutta ei niin leikinkestävää. 
Röttelön keittiön lattia on kuvaamisen jälkeen maalattu räikeän oranssiksi. Remontti on siis hyvässä vaiheessa. 


2 kommenttia:

  1. Ompa suloinen tuo pieni tossavainen ja hänen sänkynsä <3 ! Sohvakin on ihastuttava ja kovasti tykkään kankaasta jolla olet sen verhoillut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Karoliina! Minustakin tuo sohvakangas on ihanan 70-lukulainen. Sitä on minulla muitakin värejä, joten jatkoa seuraa... :)

    VastaaPoista