maanantai 29. syyskuuta 2014

Mallailua ja maalailua

Peppi on ahertanut Röttelönsä kimpussa. Hän on valinnut seiniin tapetteja kaikissa lempiväreissään ja maalannut lattiat seiniin sopiviksi. Luulen, ettei yksikään maalipurnukka jää tässä rempassa avaamatta. 
 

Myös kalusteita on hiukan soviteltu paikoilleen, posti on tuomassa niitä lisää. Onnistuin kuin onnistuinkin löytämään edullisia Jean-kalusteita.

Keittiöön askartelin muutaman värikkään purkin jättikokoisista Hama-helmistä, origami- ja Tigerin papereista ja nastoista. Ohje on täältä, kiitos! Alkuperäinen vinkki on sitten taas täältä, kiitokset sinnekin! Kuviolliset, värikkäät askartelupaperit ovat intohimoni ja tämä askarteluidea oli siksi todella mieluisa.

Hyllyllä oleva kahvipannu on ollut kotonani aina, se on aarteeni! Muistaakohan sisko, veli tai äiti mistä se on peräisin? Sininen kattila löytyi kirpputorilta viikonloppuna.Annalta tilasin yhden täkin ja sain kaksi. Nämä peitot ovat niin suloisia ja aidon tuntuisia, että tekisi mieli nielaista kutistuspilleri ja käpertyä peiton alle nukkumaan. Ja nuo kankaat, oioioi! Kiitos toisenkin kerran!! Peiton reunaa kiertää rautalanka, joten peiton voi muovailla haluamaansa asentoon. Samassa kirjekuoressa oli myös kirjallisuutta, johon palaan, kun paperiaskartelusormet innostuvat. Kuva on perjantailta, jolloin syystuuli puhalsi myrskyn lailla ja Peppi kömpi Tossavaisen kanssa iltapäiväunille. Olen vähän kahden vaiheilla, maalatako tuo makuukammarin lattia valkoiseksi vai saako jäädä tuollaiseksi.

 
Tämä on eri kivaa! Peppi Pitkätossu on niin rento tyyppi, että koko Röttelö-projekti on leikkisä ja lystikäs ja värikäs, eh, sanoinko sen jo? VÄRIKÄS!

 
"Pitäisikö tässä olla ovi", miettii Peppi.
 

3 kommenttia:

  1. Voi vitja että tulee värikästä! Ihanan värikästä! :)♥

    VastaaPoista
  2. Hauska väripläjäys! On varmaan ihana päästä revittelemään estoitta! Näyttää ihan Pepin talolta :)

    VastaaPoista